Eerlijk zakendoen en klanttevredenheid

Als Koninklijk bedrijf hoort integer zaken doen natuurlijk niet meer dan vanzelfsprekend te zijn. Al meer dan 120 jaar heeft Saan een smetteloze staat van dienst. We werken op nette, respectvolle wijze samen met de bedrijven in de keten, van onze leveranciers tot onze klanten. We staan voor eerlijke concurrentie, transparante afspraken over prijzen en voorwaarden, waarborgen van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu, correcte afhandeling van klachten en open communicatie over onze klanttevredenheid.

Algemene Voorwaarden

Wij hanteren de algemeen gebruikelijke branchevoorwaarden voor kraanverhuur, transport en verhuizingen. Voor zaken die niet in deze voorwaarden benoemd zijn, zijn er de algemene voorwaarden van Koninklijke Saan. In 2018 zijn deze voorwaarden opnieuw herzien naar aanleiding van de nieuwe privacy-wetgeving en gepubliceerd op onze website.

Klanttevredenheid


Opmerkingen van relaties vormen de basis voor verbetering van onze dienstverlening.

Klantevredenheid

Wij meten continu onze klanttevredenheid. Dat doen wij enerzijds in persoonlijke gesprekken met onze relaties, tijdens periodieke voortgangsgesprekken en evaluatiemomenten na projecten die wij voor hen hebben uitgevoerd. Anderzijds maken wij gebruik van de internettool klantenvertellen.nl, waar klanten middels een korte enquĂȘte hun bevindingen kenbaar kunnen maken. Gemiddeld scoorden wij in 2018 een 8,3 voor onze klanttevredenheid. Opmerkingen van relaties over verbeterpunten nemen wij uiteraard ter harte, deze analyseren wij en vormen de basis voor de verdere verbetering van onze dienstverlening.

John, Projectmanager Printforce Nederland BV:
Goede planning en voorbereiding en goed technisch advies en vakkundige medewerkers. Offertetraject en prijs/kwaliteitverhouding voldoende. Beveelt Saan aan.

Daniel, Project Engineer Signature Foods
(Johma salades):

We hebben bij Johma een fors project gehad welke erg afhankelijk was van de besproken planning. Down-time moest tot een minimum beperkt worden. Dit is zeer goed gelukt.

Arwin, Uitvoerder BAM Infra:

Beveelt Saan aan. Goed offertetraject, goed uitgevoerd/deskundige medewerkers. Goede communicatie en informatievoorziening.

Wij ondersteunen veel goede doelen