Eerlijk zakendoen en klanttevredenheid

Als Koninklijk bedrijf hoort integer zaken doen natuurlijk niet meer dan vanzelfsprekend te zijn. Al meer dan 120 jaar heeft Saan een smetteloze staat van dienst. We werken op nette, respectvolle wijze samen met de bedrijven in de keten, van onze leveranciers tot onze klanten. We staan voor eerlijke concurrentie, transparante afspraken over prijzen en voorwaarden, waarborgen van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu, correcte afhandeling van klachten en open communicatie over onze klanttevredenheid.

Algemene Voorwaarden

Wij hanteren de algemeen gebruikelijke branchevoorwaarden voor kraanverhuur, transport en verhuizingen. Voor zaken die niet in deze voorwaarden benoemd zijn, zijn er de algemene voorwaarden van Koninklijke Saan. In 2019 is – vanwege de beëindiging van de activiteit Verhuizingen – tijd gestoken in de herziening van de algemene voorwaarden. Deze zijn sinds 1 januari 2020 van kracht. Zij zjin gepubliceerd op onze website. www.saan.nl/voorwaarden

Klanttevredenheid


In 2019 scoorden wij een 8,4 en een 8,9 voor onze dienstverlening. Daar zijn we natuurlijk trots op.

Klantevredenheid

Wij meten continu onze klanttevredenheid. Dat doen wij enerzijds in persoonlijke gesprekken met onze relaties, tijdens periodieke voortgangsgesprekken en evaluatiemomenten na projecten die wij voor hen hebben uitgevoerd. Anderzijds maken wij gebruik van de internettool klantenvertellen.nl, waar klanten middels een korte enquête hun bevindingen kenbaar kunnen maken. Gemiddeld scoorden wij in 2019 bij Industriële verhuizingen een 8,4 en bij Kraanverhuur zelfs een 8,9 voor onze klanttevredenheid. Daar zijn we uiteraard enorm trots op. Opmerkingen van relaties over verbeterpunten nemen wij uiteraard ter harte, deze analyseren wij en vormen de basis voor de verdere verbetering van onze dienstverlening.

10

Mark, Utrecht:
Elke dag op tijd aanwezig. Vakkundig advies over het plaatsen en verplaatsen van de elementen. Klantvriendelijk personeel.

9

Jasper, Javi Houtbouw BV

Goede service, goed behandeld,

erg fijn om mee te werken, zeer vakkundig.

10

Robert, Alblasserdam:

Saan is op mij overgekomen als een professioneel bedrijf met vakbekwame medewerkers. De samenwerking verliep prima, waardoor het beoogde resultaat binnen de gestelde doelstellingen behaald is.

Elk jaar reserveren wij een deel van de omzet voor sponsoring